خواص دمنوش های مهرگیاه

خواص دمنوش های مهرگیاه

سعی داریم در این مقاله با اطلاعات کلی از دمنوش ها سهولت دسترسی دوستان جهت انتحاب دمنوش ها رو فراهم آوریم و خواص دمنوش های مهرگیاه را توضیح دهیم .

.…………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

 

۱-گل گاوزبان

ترکیبات : گل گاوزبان , لیمو عمانی ,سنبلطیب ,به لیمو ,استویا

خواص : نشاط آور – کاهش دهنده غم و اندوه واضطراب-   تقویت حواس پنج گانه – تسکین دهنده قلب -آرامش بخشو می تواند جایگزین مناسبی برای چای و قهوه باشد

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

 

 

۲– چای معطر

ترکیبات :هل , بهار نارنج ,گل سرخ,دارچین

خواص : آرامش بخش- رفع سستی و کرختی -اشتها آور – رفع مشکل کم خوابی و بی خوابی – تقویت کننده قوای جنسی

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

 

 

۳-چای سبز و سفید

ترکیبات : چای سبز ,چای سفید ,هل ,دارچین

خواص : تسریع  چربی سوزی – کاهش کلسترول خون – مانع ذخیره سازی چربی -بالا بردن متابولیسم -کاهش  قند خون . کاهش اضطراب، هیجان و افسردگی

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

 

۴-چای سبز و سنا (لاغری)

ترکیبات : چای سبز ,سنا , به لیمو ,لیمو عمانی ,زیره

خواص : اثری معجزه بخش در کاهش وزن و رسیدن به اندام مورد نظرتان -جلوگیری از تجمع چربی – عملکرد بهتر دستگاه گوارش شده -مسکنی طبیعی-تصفیه کننده خون-ضد التهاب                                                                                                            ***اندامی ایده آل را برایتان به ارمغان خواهد آورد***

……………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

 

 

 

 

۵-چای ترش

ترکیبات : میوه نسترن , چای ترش

خواص : حاوی آنتی اکسیدان های ضد چربی خون – کاهش فشار خون، تصفیه و کنترل کلسترول خون -دمنوش آرامش بخش و خنک کننده –   رفع بی خوابی، خستگی –  حاوی میزان قابل توجهی از آهن می باشد.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

 

 

 

 

۶-چای لیمو

ترکیبات :لیمو عمانی ,به لیمو , بادرنجبویه

خواص : خنک کننده، اشتها آور و ضد عفونی کننده –  درمان سرما خوردگی، رفع سر درد – کاهش چربی و فشار خون –  رفع تند خویی، افسردگی و بی خوابی های شبانه

……………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

 

۷-اکیناسه                    

ترکیبات :پونه ,کاکوتی ,پنیرک ,سرخارگل,زیرفون,بابونه ,لیمو عمانی

خواص : افزایش گلبول های سفید خون- تقویت سیستم ایمنی –  رفع التهاب مثانه- رفع عفونت های مجاری ادرار- مقابله با بیماری های لثه و التهاب لوزه

………………………………………………………………………………………………………………………………………

۸- نعنا

ترکیبات :نعنا , پونه ,کاکوتی ,رزماری

خواص : ضد تشنج و ضد سرفه – کم کردن التهاب سینه-کاهش  درد دندان – داروی موثر کم خوابی و بی خوابی –   تسریع گردش خون –     افزایش بیشتر غذارسانی به پیاز مو                                                         ***معجزه ریزش مو***   

………………………………………………………………………………………………………………………………………      


۹-بابونه

ترکیبات :دارچین , استویا ,گل گندم ,بابونه,گل راعی , دارچین

خواص : رفع  سردرد و  میگرن-رفع  دندان درد و دردهای عصبی – بهبود عملکرد کبد –  شستشو دهنده قوی کلیه و برطرف کننده سنگ های مجاری ادرار – کاهش  فشارهای عصبی – رفع بی خوابی – رفع ورم معده – تقویت معده- تنظیم  فشار خون

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

 

 

 

۱۰- جو و برنج قهوه ای

ترکیبات : جو و برنج قهوه ای

خواص : کمک به سلامتی قلب و عروق، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت کلیه و دستگاه گوارش، کاهنده کلسترول و قند خون، کمک به سلامتی استخوان ها، آنتی اکسیدان

………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

 

۱۱-کاسنی و قاصدک

ترکیبات:ریشه کاسنی ,ریشه قاصدک ,جو

خواص : تقویت و پاکسازی کبد، تصفیه کننده خون، کاهنده چربی و قند خون، تقویت کننده معده، کمک به سلامت قلب و عروق

………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

۱۲- آویشن

ترکیبات : آویشن ,کاکوتی ,رزماری,سرخارگل,گلرنگ

خواص : تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به درمان سرماخوردگی، تقویت معده، تنظیم فشارخون، آنتی اکسیدان

 

دمنوش های ذکر شده در سایت جولی شاپ قابل عرضه است .با شناخت خواص دمنوش های مهرگیاه مناسب ترین دمنوش را خریدار ینمایید . دستور تهیه همگی به شکل زیر میباشد

روش مصرف

مقدار ۲۰۰ میلی لیتر آب جوش را بر روی تیبگ بریزید. اجازه دهید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه دم بکشد. شما می توانید این چای را سرد نیز سرو نمایید.
نکته: در صورت دم کردن دمنوش در قوری مقدار ۴۰۰ میلی لیتر آب جوش بر روی تیبگ بریزید و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه باقی بماند و سپس آن را سرو نمایید.

 

 

 

 

دیدگاه‌ها ۰

*
*